Logo Select Lingua

0724.503.881

office@selectlingua.ro


 

Expertiza. Rapiditate. Precizie!

 

Solutii lingvistice complete pentru afacerea dvs.

 

Solicita o cotatie

 

Traduceri profesionale...

 

... la un pret corect. Totul are un pret – chiar si cele mai bune traduceri. La Select Lingua consideram ca bugetele si resursele de business sunt limitate. 

Citeste mai mult ...

 

 

Managementul traducerilor

 

Am dezvoltat un sistem propriu de management al traducerilor, numit SL-TM, care ofera informatii despre managementul clientilor, managementul comenzilor, managementul proiectelor, managementul resurselor si al costurilor. 

Afla mai multe ... 

 

 

Moduri de imbunatatire a calitatii traducerilor

Faptul ca furnizorul de servicii lingvistice este singurul responsabil de imbunatatirea calitatii traducerilor, este un rationament gresit, pe care multi suntem tentati sa il avem. Ca furnizor de servicii de traducere, este de datoria noastra sa oferim acuratete si incredere pentru fiecare proiect, insa trebuie sa stiti ca exista lucruri pe care nu le putem controla si care pot afecta calitatea traducerilor in ansamblu

Cum este posibli? Calitatea traducerilor poate fi influentata inainte ca noi sa avem acces propriu-zis la continutul dvs. Va surprinde? Nu ar trebui. Traducerile de calitate incep practic la sursa – atunci cand este redactat continutul ce urmeaza a fi tradus. Exista, de asemenea, factori care pot influenta calitatea traducerilor de-a lungul intregului proces.

Iata 3 sugestii despre cum puteti controla si imbunatati chiar dvs. calitatea traducerilor.

  1. Pregatiti documentele si stabiliti-va cerintele - continutul sursa trebuie sa fie indiscutabil bine scris, editat, corectat si in forma finala inainte de a putea fi tradus cu exactitate. Calitatea traducerilor poate fi interpretata in diferite moduri, in functie de continutul sursa si de obiectivele dvs. De aceea, este important de mentionat care sunt cei mai importanti factori de calitate pentru dvs. si cum vor fi acestia evaluati.

  2. Alegeti evaluatorii potriviti – noi investim in mod constant in resurse umane pentru a asigura traduceri si evaluari calificate. Daca insa aveti evaluatori interni, asigurati-va ca pastrati acelasi nivel de calitate alocand revizorii potriviti, experimentati in validarea traducerilor. Stiti deja ca acestia sunt calificati? Perfect! Echipa de traducatori asteapta feedback pentru o mai buna aliniere la standardele dvs.

  3. Faceti traducerile de calitate parte din obiectivul dvs. final – stabiliti obiective clare si continuati sa le dezbateti cu managerul de proiect alocat traducerii dvs. Cu alte cuvinte, asigurati-va ca traducerile de calitate sunt parte din obictivele finale ale companiei dumneavoastra, nu doar ale furnizorului de servicii de traducere.

 

Stiri