Logo Select Lingua

0724.503.881

office@selectlingua.ro

Oferta servicii:

Traduceri economice

Select Lingua ofera servicii specializate de traduceri pentru companii multinationale, firme de consultanta, institutii financiar-bancare si din industria asigurarilor.

In general afacerile globale au nevoie de servicii lingvistice specializate pentru completarea de documente, prezentari, oferte si rapoarte. Stim ca majoritatea companiile publice sau private cu operatiuni internationale cauta servicii lingvistice de o inalta specializare economica care sa le sprijine procesele globale si care sa fie in conformitate cu cerintele de raportare locala. Documente importante cum ar fi rapoartele financiare si prospectele necesita foarte multe cunostinte in domeniu si expertiza pentru a asigura acuratetea informatiilor. Suntem constienti ca aceste servicii necesita un furnizor capabil sa ofere astfel de traduceri specializate, obisnuit mediului economico-financiar. De aceea, traducatorii nostri alocati acestor proiecte sunt specialisti in domeniu, economisti, contabili care sunt familiarizati cu terminologia de specialitate si reglementarile aferente.

Serviciile noastre acopera toata gama de documente de specialitate: rapoarte anuale, rapoarte de audit, declaratii de venit, bilanturi, planuri de afaceri, prospecte, contracte comerciale, fuziuni si achizitii, oferte publice sau private, prezentari, publicitate si altele.